ORGANISATIE

Het bestuur

1


VOORZITTER

Voorzitter Marnix Overkamp is het hoofd van het bestuur. Als voorzitter heeft hij een leidende functies tijdens vergaderingen maar ook tijdens de evenementen. Hij communiceert met overheidsinstanties, geeft leiding aan commissies en draagt zorg voor de juiste vergunningen.

2


SECRETARIS

Secretaris Dries van Wijk heeft een ondersteunende rol voor de voorzitter en is o.a. verantwoordelijk voor onderhoud en beheer van het pand en het terrein. Daarnaast communiceert hij met bedrijven en sponsoren.

3


PENNINGMEESTER

Bart Schriever is penningmeester van de Groene Schuur. Als penningmeester draagt hij zorg voor een geordende administratie en houdt hij alle uitgaven nauwlettend in de gaten.

4


ALGEMEEN BESTUURSLEDEN

Algemeen bestuursleden Neve Amelo, Ilse Schaap, Romy Hagen, Manon van Zanten en Marc van 't Hul kleden evenementen aan, maken planningen voor vrijwilligers, dragen zorg voor maatschappelijke initiatieven en hebben een aansturende functie tijdens de feesten. 

Mobirise

VRIJWILLIGERS

Zonder vrijwilligers geen Groene Schuur. 
Door de inzet van onze hechte club van vrijwilligers is het mogelijk om feesten te organiseren binnen de Groene Schuur.

Meer dan 30 vaste vrijwilligers

Meer dan 30 vrijwilligers zijn de draaiende motor achter de evenementen. Vrijwilligers hebben verschillende werkzaamheden zoals bar, klussen en DJ's. 

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe toppers! Ook vrijwilliger worden bij Groene Schuur? Neem contact met ons op!

Copyright 2021 Groene Schuur - All Rights Reserved

The site was made with Mobirise